Christine Enevold

Jeg brænder for at hjælpe mennesker ud af destruktive og fastlåste mønstre, og jeg holder mine klienter i hånden hele vejen.
Jeg er uddannet psykoterapeut på Sisifos Center for Psykoterapi og har siden 2013 arbejdet med klienter i min egen praksis.

Jeg er desuden uddannet i Praktisk Parterapi ved Maj Wismann samt i angstbehandling ved Helle Fonager.

Jeg er født i 1971, gift og har 3 voksne børn.

Som ung blev jeg uddannet som violinist fra Det kgl. danske Musikkonservatorium og har arbejdet som professionel musiker i mange år.

Store, dybe spørgsmål omkring det at være menneske har altid interesseret og fascineret mig.

Hvorfor er vi lige nøjagtig de personer, vi er? Er vi født sådan, eller har vi fået vores karaktertræk og egenskaber pga. påvirkninger igennem vores opvækst? Hvorfor føles det nogen gange umuligt at komme ud af indgroede roller og mønstre? Hvorfor kan det være så vanskeligt at forandre sig? Hvordan finder vi mening, glæde og balance i livet?

Min søgen efter svar på ovenstående spørgsmål fik mig til at læse til psykoterapeut i 2009-2012. Jeg er uddannet inden for Sisifosmetoden, som er en dyb samtaleterapi baseret på psykoanalyse og psykosyntese. Metoden benytter en filosofisk tilgang (fra bl.a. Pytagoras, Platon, Sokrates og Aristoteles) til at finde svar på de mange store spørgsmål i livet samt finde en retning. Desuden bygger den på en viden om arketyper fra den græske mytologi.

Med mine efteruddannelser i Praktisk Parterapi og angstbehandling har jeg masser af forskningsbaseret viden og redskaber til at hjælpe mennesker og par, som kæmper med at få deres liv til at fungere og har svært ved at finde balance og mening.

I terapi hos mig går vi ind til kernen af problemerne, undersøger hvorfor de er opstået og arbejder med at gøre noget ved dem. Terapi hos mig skal rykke, rydde op, udvikle og forandre.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker ud af destruktive og fastlåste mønstre, og jeg holder mine klienter i hånden hele vejen.
Du kan ikke lære noget uden at lave fejl.

- Pythagoras
Livet er det dejligste eventyr. Livet er den eneste rigtige lærermester eller skole.

- H.C. Andersen
Christine Enevold
Holbergsgade 24
1057 København K
Copyright © 2023 Christine Enevold. Fotograf: Ettore Causa